Welkom bij de Bevers

Het bruisende begin van het scoutingavontuur voor kinderen tussen 5 en 7 jaar!bevers7kl

Vanaf dit jaar zijn we bij de Calandtroep begonnen met een beverspeltak. Alle kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud zijn van harte welkom!

Onze Bevers ontdekken de wereld om hen heen op een speelse manier, vol verwondering en creativiteit. Als jongste leden van onze scoutingfamilie bieden we een veilige en stimulerende omgeving waarin ze zowel individueel als in teamverband kunnen groeien.

Bij de Bevers draait alles om plezier, vriendschap en het ontwikkelen van essentiële levensvaardigheden. Ons leidingteam creëert wekelijks een boeiend programma dat varieert van spannende spelletjes en knutselprojecten tot educatieve ontdekkingen. Door middel van unieke en uitdagende activiteiten leren de Bevers samenwerken, communiceren en verantwoordelijkheid nemen.

Wat maakt de Bevers zo speciaal? Het is de plek waar nieuwsgierige geesten worden aangemoedigd, waar lachen en leren hand in hand gaan en waar levenslange vriendschappen ontstaan. Onze Bevers zijn kleine ontdekkingsreizigers die met trots hun eigen identiteit ontwikkelen, terwijl ze genieten van de warme ondersteuning van onze scoutinggroep.

Ouders, geef je kind de kans om deel te nemen aan dit opwindende avontuur! Bij de Bevers groeien ze niet alleen op, maar maken ze deel uit van een hechte gemeenschap die hen ondersteunt terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen en fantastische herinneringen creëren. Scouting gaat verder dan de wekelijkse bijeenkomsten; het is een reis vol ontdekkingen die een blijvende impact heeft.

Klaar om deel uit te maken van de Bever-familie? Kom vanaf 27 januari samen met je kind kijken en geef jouw kind de kans om te bloeien in een omgeving vol avontuur, vriendschap en groei. Samen gaan we op ontdekkingsreis en bouwen we aan een toekomst vol geweldige herinneringen. Welkom bij de Bevers!

Iedere zaterdag van 10:00 uur – 12:00 uur in ons groepshuis aan de Noorderkanaalweg 26 te Rotterdam.
De eerste drie keer kun je gratis meedoen, maar de ervaring leert dat iedereen na drie keer blijft.

Voor verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk even op de contact-pagina.