Sponsorpagina

Als groep draaien we financieel uiteraard op contributies, kampgelden en subsidie vanuit de gemeente.
Soms krijgen we vanuit het bedrijfsleven of vanuit andere stichtingen of personen een steuntje in de rug. De ene keer is dat in de vorm van een financiële bijdrage, de andere keer middels goederen of diensten.

Dit maakt het voor ons mogelijk om af en toe eens iets extra’s te doen met onze jeugdleden.

Enkele van deze bedrijven willen we graag benoemen en langs deze weg bedanken!

Check your signCheck Your Sign helpt ons regelmatig met allerhande reclame materiaal. Van spandoeken tot gevelborden of banners. Op deze manier vallen we nog meer op!
First EuropeanVan FirstEuropean.com mochten we een heel stevig sponsorbedrag ontvangen in navolging van onze sponsoractie rondom de 18-uurs race! Enorm bedankt hiervoor. Mede hierdoor is het zomerkamp van 2022, het NaWaKa, weer een stapje dichterbij gekomen.
SarensDe firma Sarens heeft ons dit jaar weer enorm geholpen bij het uit het water hijsen van de Telemachos en de Buts. Met hun hulp staan de sleepboten weer veilig op de kant.
Stichting LieffStichting Lieff doneert al geruime tijd periodiek een mooi bedrag. Hier zijn we uiteraard heel blij mee en het helpt ons weer om mooie activiteiten te blijven organiseren.

Bovenstaande bedrijven of instellingen doneren aan of sponsoren de Calandtroep. Dit gebeurt, tenzij anders overeengekomen, zonder tegenprestatie. De vermeldingen hierboven zijn uitsluitend bedoeld om onze dank uit te spreken in de richting van deze bedrijven of instellingen.
Weet u ook een bedrijf dat ons zou willen sponsoren, neem dan aub contact op via info@calandtroep.nl.