Corona

Door de verlengde lockdown kunnen ook wij nog geen fysieke opkomsten draaien. Als alles helemaal goed gaat, dan hopen we 13 februari weer bj elkaar te mogen komen, alhoewel we nog niet weten in welke vorm dat gaat worden.

Zover wij weten zijn de meeste van ons allen nog gezond en het is natuurlijk de bedoeling dat we dat zo houden!

Voor de leiding is het wel even een gepuzzel momenteel, behalve dat ook wij nu alles online en digitaal doen, via MS Teams, telefonisch en per email, komen we er achter dat we voor het boot onderhoud toch echt met een aantal mensen op de Schut moeten zijn. En dat mag/kan nog niet. We zijn dus al hard aan het nadenken hoe we straks in een veel kortere tijd toch onze boten klaar kunnen krijgen voor het vaarseizoen.

Ondertussen zitten we qua programma ook niet stil. We proberen iedere twee weken een digitaal programma te organiseren. Vergt van ons weer een hele nieuwe manier van programma bedenken, met andere mogelijkheden. De eerste is inmiddels geweest, de tweede staat voor morgen op het programma en voor over twee weken staat de digitale opkomst al in de steigers.

Mochten er vragen zijn, bel gerust, wij proberen u op de hoogte te houden. Stay Safe!

Your comment